Trei echipe deja calificate în semifinalele CN U14 masculin

U Mobitelco Cluj-Napoca, Laguna Sharks și 4Sports Agronomia București și-au asigurat prezența în semifinalele CN U14 masculin – ediția 2015/16 după jocurile zilei a 2-a de la turneul final găzduit de Sala Agronomia din capitală. Cele trei au bifat câte două victorii și nu mai pot păsări primele două poziții în cele două grupe din faza preliminară.

Cel de-al 4-lea loc în semifinale este disputat de Dan Dacian București și CSU Sibiu. Acest meci contează pentru Grupa A. Ambele au pierdut cu Clujul și au învins campioana în exercițiu la generația 2002, Sighetu Marmației. Confruntarea directă este programată pentru deschiderea zilei a 3-a, vineri (20.05), ora 12:00.

În schimb, la nivelul Grupei B, singura dilemă rămâne ordinea finală la primele două poziții. 4Sports Agronomia și Laguna se duelează directă cu începere de la ora 16, în aceeași zi.

Semifinalele se vor desfășura sâmbătă (21.05), pentru ca finala și jocurile de clasament să se dispute duminică (22.05).

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.