TVR transmite meciul de prezentare al lui BC Timișoara

Meciul de prezentare al lui BC Timișoara, programat a se desfășura luni (07.09), cu începere de la ora 19:00, va fi transmis în direct de către studioul regional Timișoara al Televiziunii Române. Alb-violeții se duelează cu Steaua Roșie Belgrad, campioana în exercițiu a Serbiei.

Iubitorii baschetului vor avea posibilitatea să urmărească pentru prima dată în noua alcătuire pe BCT fie din incinta Salii Constantin Jude, fie din fața micilor ecrane. Partida este oferită în direct la TVR Timișoara, de la ora 19, pentru ca în aceeași seară, dar înregistrat, partida să fie difuzată pe TVR 3, cu începere de la ora 21:30.

KK Crvena Zvezda este campioana în exercițiu a Serbiei, deține Liga Adriatică și se pregătește pentru cea de-a 3-a participare consecutivă în cea mai puternică întrecere baschetbalistică din Europa, Euroliga. Antrenorul echipei este Dejan Randonic, iar palmaresul formației belgrădene cuprinde 16 titluri de campioană și opt cupe naționale.

bct

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.