FRB TV transmite meciul dintre BC Mureș și BC SCM Timișoara

FRB TV transmite meciul dintre BC Mureș și BC SCM Timișoara, contând pentru etapa a 6-a din sezonul regulat al Ligii Naționale de baschet masculin – ediția 2017/18. Partida se va desfășura vineri (10.11), cu începere de la ora 19:00, la Sala Sporturilor Tîrgu Mureș.

Aceasta este cea de-a 2-a transmisiune realizată prin intermediul canalului YouTube al Federației Române de Baschet. Prima a avut loc în urmă cu șase zile, de la Galați, când Phoenix a învins CSM CSU Oradea, scor 89-86.

Meciul va putea fi urmărit în link-ul de mai sus.

BC Mureș are 1-4 la general, iar BC SCM Timișoara are 4-1.

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.