Trabzonspor Basketball a rămas fără jucători străini

Trabzonspor Basketball parcurge o perioadă dificilă. Echipa care l-a concediat pe antrenorul Zare Markovski în cursul lunii decembrie 2017, după un eșe cu Demnir Insaat Buyukcekmece, nu a contat pe jucătorii străini în meciul de campionat susținut sâmbătă (14.04), în compania lui Eskisehir Basket. Rezultatul final a fost de 73-86.

Cei șase străini aflați sub contract cu Trabzonspor sunt în grevă. Aceștia protestează pentru faptul că nu și-au primit drepturile financiare conform prevederilor contractuale. Sportivii în cauză sunt Osiris Eldridge, Sarunas Vasiliauskas, Brady Heslip, Caleb Green, Chris Obekpa și Paul Harris.

Jucătorii au anunțat că și-au reziliat contractele cu gruparea amintită. La scurt timp după acest lucru, Tranzonspor a emis un comunicat oficial potrivit căruia clubul i-a concediat pe jucători deoarece aceștia au ținut sub presiune conducerea clubului în legătură cu salariile.

Cert este că formația din Trabzon va încheia actualul sezon cu jucătorii autohtoni. Rămâne de văzut în ce fel se va rezolva partea financiară în așa fel încât echipa să-și continue activitatea în condiții normale.

Clasată pe locurile 11 și 12 în precedentele ediții de campionat, finalistă EuroChallenge în 2015, Trabzonspor se situează pe locul 12 din totalul de 16 poziții în BSL. Echipa amintită este la patru victorii în urma locului 8, ultimul ce asigură prezența în playoff, respectiv la două victorii deasupra locului 15, unul retrogradabil.

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.