Toronto și Denver se impun în deplasare

Echilibrul se menține în playoff-ul NBA 2019. Duminică (05.05), Toronto Raptors și Denver Nuggets au restabilit egalitatea în seriile pe care le dispută în semifinalele conferințelor.

Kawhi Leonard a ghidat pe Raptors spre victorie în Meciul 4 al seriei cu Philadelphia 76ers. Rezultatul final a fost de 101-96.

Partida a fost echilibrată, cele două protagoniste fiind la egalitate cu 12 minute înainte de final, scor 75-75. Toronto a trecut definitiv la conducere cu șase minute înainte de final, iar în timpul rămas până reuțit un parțial de 17-12.

Leonard, cel care a adus pe Toronto în avantaj pe finalul meciului, a terminat cu 39 puncte, având 13/20 la aruncările din acțiune. El a terminat cu 14 recuperări și 5 pase decisive. Marc Gasol a adăugat 16 puncte, 5 recuperări. Jimmy Butler a replicat cu 29 puncte, 11 recuperări pentru Sixers.

Denver a triumfat pe terenul lui Portland TrailBlazers, scor 116-112. Este un rezultat impresionant pentru echipa din Colorado, echipă ce a pierdut Meciul 3 după patru reprize de prelungiri, în condițiile în care Nikola Jokic a jucat 65 minute.

Nuggets au reușit un parțial de 27-14 în sfertul 3 pentru a recupera deficitul de șase puncte consemnat la pauză. Echipa din Colorado nu a mai cedat inițiativa până la final, chiar dacă Blazers s-au apropiat amenințător de mai multe ori pe parcursul sfertului decisiv.

Nikola Jokic a reușit un nou triple-double. Sârbul a bifat 21 puncte, 12 recuperări și 11 pase decisive. Jamal Murray a fost cel mai bun marcator al învingătorilor cu 34 puncte, la care a adăugat 5 recuperări și 4 pase decisive. În replică, CJ McCollum a reușit 29 puncte, 5 recuperări, iar Damian Lillard a terminat cu 28 puncte, 7 pase decisive pentru Blazers.

Scorul general a devenit 2-2 în ambele serii. Meciul 5 se dispută în Canada, respectiv Colorado. Se joacă pe sistemul cel mai bun din șapte meciuri.

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.