Toronto învinge la primul meci găzduit în finala Conferinței Est

Toronto Raptors au oprit seria de invincibilitate a lui Cleveland Cavaliers în playoff-ul NBA. Canadienii au câștigat Meciul 3 al finalei Conferinței Est, scor 99-84. Confruntarea s-a desfășurat la Air Canada Center, fiind primul joc dintr-o finală de conferință în liga nord-americană desfășurat în Canada.

Confruntarea a fost controlată de Toronto. Primul act s-a încheiat cu scorul de 27-24 pentru Raptors. A urmat un sfert al 2-lea în cadrul căruia diferența a crescut la peste zece lungimi, ofensiva gazdelor producând 60 de puncte în 24 minute de joc efectiv. Cleveland a încercat să revină în joc, așa cum a făcut-o de mai multe ori în acest playoff, în partidele susținute în deplasare, dar de această dată Toronto a fost echipa mai inspirată în ambele faze ale jocului.

DeMar DeRozan a avut 32 puncte, 5 recupeărri, 4 pase decisive, Kyle Lowry a adăugat 20 puncte, 6 recuperări, pentru ca Bismack Biyombo să continue prestațiile impresionante în calitate de înlocuitor al lui Jonas Valanciunas. El a avut 7 puncte, 26 recuperări (8 ofensive) și 4 capace pentru învingători. Replica a venit de la LeBron James, autor a 24 puncte, 8 recuperări și 5 pase decisive, iar JR Smith a totalizat 22 puncte, 5 recuperări pentru Cleveland.

Kevin Love a avur o seară mai puțin reușită. El a totalizat 3 puncte, cu 1/9 la aruncările din acțiune, în 29 minute de joc. Un alt titular, în persoana lui Tristan Thompson, a avut 25 minute de joc, fără punct marcat (o singură aruncare la coș), cu 8 recuperări și 2 capace.

Scorul general devine 2-1 pentru Cleveland. Șirul de succese al lui Cavs se oprește la zece. Meciul 4 este găzduit tot de Toronto.

Foto: nba.com/raptors

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.