Tony Parker a revenit

Tony Parker a revenit. Fundașul francez al lui San Antonio Spurs a disputat primul său meci după ruptura de tendon, suferită în playoff-ul sezonului precedent. Duelul texan cu Dallas Mavericks a marcat prima apariție a lui TP9 în uniforma pintenilor în noua stagiune.

Meciul s-a desfășurat în San Antonio, gazdele impunându-se cu scorul de 115-108. Tony a fost titularizat în angrenajul echipei conduse de către Greg Popovich și a bifat 14 minute de joc. Parker a totalizat 6 puncte și 4 pase decisive, fără posesie pierdută pentru 9 la +/-. De notat că accidentarea suferită de Tony a pus capăt unui record NBA absolut, Parker având 221 meciuri consecutive jucate în playoff-ul liii profesioniste nord-americane, unul care s-a întins în perioada 2003-2017.

Ceilalți doi jucători europeni de legendă au jucat în această partidă. Pau Gasol a avut 25 puncte, 6 recuperări, 4 pase decisive și o intercepție, fără posesie pierdute în 35 minute pentru 16 la +/-, fiind cea mai bună pestație stagională pentru ibericul în vârstă de 37 ani. În schimb, Dirk Nowitzki, 39 ani, a avut 11 puncte, 4 recuperări, 2 pase decisive în 26 minute de joc pentru -4 la +/-.

Spurs continuă să resimtă absența lui Kawhi Leonard. Acesta nu a jucat niciun meci în actualul sezon competițional. El se confruntă cu o problemă musculară delicată.

După acest meci, San Antonio Spurs au 13-7. În schimb, Dallas Mavericks ajung la 5-16.

Houston Rockets au bifat o nouă victorie. Texanii au trecut de Brooklyn Nets, scor 117-103. James Harden a totalizat 37 puncte, 10 recuperări, 8 pase decisive, 2 intercepții și 2 capace pentru formația învingătoare. Este a 5-a victorie consecutivă pentru Rockets, care ajung la 16-4 și se situează pe primul loc în Conferința Vest. În schimb, Nets au 7-13.

Cleveland Cavaliers au învins pe terenul Philadelphiei 76ers, scor 113-91. LeBron James a totalizat 30 puncte, 13 recuperări, 6 pase decisive. Replica a venit de la Joel Embiid, autor a 30 puncte, 11 recuperări pentru Sixers. Cavs bifează cea de-a 8-a victorie consecutivă și ajung la 13-7, 76ers au 11-8 după acest meci.

Sacramenko Kings au învins în fieful campioanei, Golden State Warriors. Rezultatul final a fost de 110-106. Antrenorul Steve Kerr a jucat fără Stephen Curry și Kevin Durant. Bogdan Bogdanovic a avut 12 puncte, 3 pase decisive pentru învingători. Kings au 6-14, iar Warriors au ajuns la 15-6.

Lou Williams a avut 42 puncte, 4 recupeărri și 3 pase decisivepentru LA Clippers în victoria cu concitadina Lakers. Rezultatul final a fost de 120-115. Această prestație vine din partea jucătorului amintit în condițiile în care antrenorul Doc Rivers nu poate să conteze pe Milos Teodosic și Patrick Beverley. Clippers au 8-11 la general, iar Lakers au ajuns la 8-12.

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.