Tony Gugino stabilește noul record stagional de eficiență

Tony Gugino a stabilit un nou record stagional absolut la eficiență. Americanul a ajutat-o pe Phoenix Galați în vctoria asupra lui Dinamo București, scor 93-87, în etapa 21 din sezonul regulat al Ligii Naționale.

Titularizat la poziția 5. Gugino a făcut de toate pentru dunăreni. El a totalizat 9/13 la aruncările din acțiune și 6/6 la linia de pedeapsă pentru un total de 25 puncte. Tony a bifat 12 recuperări (5 ofensive), 4 pase decisive, 3 intercepții și 2 capace cu o minge pierduteă în 39 minute de joc. Jucătorul amintit a avut un coeficient de 41 la eficiență, bifând un double-double.

Gugino depășește recorsul lui Nikola Malesevic, indice de 40 la eficiență, consemnat în meciul câștigat de Steaua CSM EximBank Bucuești tocmai împotriva Galațiului. Cei doi sunt singurii jucători care au atins borna 40 la eficiență în actuala ediție de campionat.

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.