Tony Gugino continuă alături de Phoenix Galați

Phoenix Galați a anunțat prelungirea contractului pentru Tony Gugino. Americanul s-a alăturat formației de la malul Dunării în cursul sezonului 2016/17.

În vârstă de 31 ani, înalt de 2.07 metri, Gugino este jucător de pozițiile 4-5. El a mai jucat pentru Basket-club Boncourt, SAM Basket Massagno, BC Yambol, BC Rilski Sportist, BBC Monthey și Liege Basket. Așadar, Gugino a jucat în Elveția, Bulgaria și Belgia.

Gugino a jucat 14 meciuri pentru Phoenix și a avut medii statistice de 34.0 minute, 14.4 puncte, 5.9 recuperãri, 2.5 pase decisive și 17.1 indice de eficiențã. De notat că el a deținut recordul de eficiență într-un singur meci din Liga Națională în sezonul 2016/17.

Acesta este primul anunț făcut de Phoenix Galați în perspectiva următorului sezon competițional.

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.