Tony Gugino a semnat cu Dinamo Știința București

Tony Gugino este noul jucător al lui Dinamo Știința București. Baschetbalistul nord-american se întoarce în România, unde a mai jucat pentru Phoenix Galați.

Înalt de 2.08 metri, Gugino evoluează la pozițiile 4-5. El a absolvit universitatea Hillsdale, în anul 2009. La nivel profesionist, Tony a jucat pentru următoarele echipe: Boncourt, SAM Massagno, Yambol, Rilski Sportist, BBC Monthey, Liège și Phoenix Galați.

Foto: FIBA.basketball

În sezonul 2018/19, Gugino a bifat 29 apariții în campionatul Bulgariei. El a avut medii statistice de 11.3 puncte, 6.9 recuperări, 1.8 pase decisive, 1.3 intercepții și 0.3 capace pentru 13.1 la eficiență în aproape 25 minute pe meci. A terminat cu procentaje de 58% la aruncările din acțiune, incluzând 29% la trei puncte și 69% la linia de pedeapsă.

Reamintim că Dinamo Știința a oficializat transferurile lui Mladen Jeremic și Armin Cane. De asemenea, au fost prelungite contractele următorilor jucători: Marcu Badiu, Mihnea Andrei, Daniel Ioniță, Anton Diaconescu, Ousmane Barro, Andrei Calenic.

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.