Timișoara reușește break-ul în seria cu Craiova din primul tur al playoff-ului LNBM 2019

SCM Timișoara a învins pe terenul lui SCM U Craiova, scor 71-69, în meciul de deschidere al seriei contând pentru primul tur al playoff-ului Ligii Naționale de baschet masculin – ediția 2018/19. Partida a fost transmisă în direct pe FRB TV, fiind una deosebit de echilibrată pe tot parcursul celor 40 minute de joc efectiv.

Meciul a cuprins 18 schimbări la conducere, șapte în secvența decisivă. Gazdele au avut un avantaj maxim de șase lungimi, iar Timișoara unul de cinci.

Nikola Pesakovic (foto) a adus Timișoara la conmducere cu 31 secunde înainte de final. Gazdele au cerut timp de odihnă, iar la reluare Porter Troupe a fost imprecis de pe semicerc. Oaspeții au recuperat defensiv, iar oltenii nu au mai faultat și meciul s-a încheiat cu victoria Timișoarei.

Bănățenii au avut procentaj mai bun la aruncările din acțiune și la linia de pedeapsă, controlând lupta la recuperare. În schimb, Craiova a avut mai puține posesii pierdute și mai multe reușite de pe semicerc.

Vladan Vukosavljevic a reușit 15 puncte, 9 recuperări, 3 pase decisive, Nikola Pesakovic a bifat 15 puncte, 4 pase decisive, iar Milos Komatina a terminat cu 10 puncte, 5 recuperări pentru Timișoara. În replică, Porter Troupe a avut 17 puncte, 6 recuperări, Morris Curry a adăugat 16 puncte, 6 pase decisive, iar Goran Gajovic a terminat cu 13 puncte, 7 recuperări și 5 pase decisive.

Așadar, Timișoara a izbutit primul break în playoff-ul LNBM 2019. De notat că SCM U Craiova a ajuns la 0-13 în meciurile disputate în întreaga istorie în playoff.

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.