Timișoara obține a 2-a victorie consecutivă

SCM Timișoara a bifat cea de-a 2-a victorie stagională. Echipa antrenată de Miodrag Perisic a triumfat în duelul ultimelor două clasate în Liga Națională de baschet masculin, Grupa valorică A – ediția 2018/19, cu Dinamo Știința București. Rezultatul final al partidei de la Sala Constantin Jude, scor 83-70.

Meciul a demarat favorabil echipei gazdă. Aceasta s-a desprins la 29-24 în primele zece minute, însă Dinamo Știința a replicat în sfertul al 2-lea cu un parțial de 15-4. Timișoara a răspuns cu șapte puncte consecutive, însă vizitatorii au terminat repriza în avantaj, scor 42-44.

Bănățenii au controlat repriza secundă datorită unui start excelent în sfertul al 3-lea. Alb-violeții au înscris 15 din primele 18 puncte ale acestei perioade de joc. Formația gazdă s-a menținut în avantaj până la final pentru cel de-al 2-lea succes consecutiv.

Dinamo Știința a avut un procentaj superior la aruncările din acțiune și mai multe pase decisive (20-13). În schimb, Timișoara a dominat la recuperare (44-33, cu 15-7 la cele ofensive), a avut mai puține posesii pierdute (12-16), mai multe intercepții (11-4).

În cadrul acestui meci s-a consemnat un record absolut de aruncări libere executate de o echipă într-un meci din actuala ediție de campionat la toate cele trei grupe valorice. Timișoara a avut 41 aruncări libere în acest meci. Oaspeții au avut de trei ori mai puține vizite la linia de pedeapsă în acest meci.

Vladan Vukosavljevic a reușit 23 puncte, 7 recuperări, Sherwood Brown a adăugat 19 puncte, 8 recuperări, Milos Komatina a încheiat cu 11 puncte, 5 recuperări, iar Octavian Popa Calotă a terminat cu 10 puncte pentru Timișoara. În replică, Zoran Vrkic a totalizat 21 puncte, Justin Baker a încheiat cu 21 puncte, 8 recuperări, iar Michael Deloach a încheiat cu 6 puncte, 12 pase decisive, 9 recuperări pentru Dinamo Știința.

Formația antrenată de Tudor Costescu a jucat în cinci străini. A lipsit lituanianul Modestas Kumpys.

SCM Timișoara are 2-4 la general în urma acestui rezultat. În schimb, Dinamo Știința București rămâne fără victorie, având 0-6.

1 comentarii On Timișoara obține a 2-a victorie consecutivă

  • Pacat ca nu am avut posibilitatea sa vedem meciul pe frbtv.
    Dupa caseta statistica si declaratii pare sa fi fost o inclestare interesanta.De asteptat altfel dupa liniile de clasament ale echipelor.

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.