BC SCM Timișoara învinge Dinamo București. Tohătan la cea mai bună prestație stagională!

Lucas Tohătan a izbutit cea mai bună prestație stagională. Sportivul băimărean a ajutat-o pe BC SCM Timișoara să învingă Dinamo București, scor 104-53, în cadrul etapei a 15-a din sezonul regulat al Ligii Naționale de baschet masculin – ediția 2017/18.

Titularizat la poziția 1, Lucas a avut 26 minute pe parchet, perioadă în care a reușit să înscrie 26 puncte. El a terminat cu 5/6 la aruncările de pe semicerc, 4/5 din interiorul acestuia și 3/5 la linia de pedeapsă. Fundașul amintit a adăugat 6 intercepții, 5 pase decisive și 3 recuperări cu 2 posesii pierdute pentru 34 la eficiență și 38 la +/-.

Mihai Ursan a reușit 10 puncte, 5 recuperări în 14 minute de joc, iar Bogdan Penciu a terminat cu 5 puncte și 4 recuperări în 13 minute pe parchet pentru formația antrenată de Tudor Costescu.

În replică, Amedeo Casale a fost cel mai bun jucător al lui Dinamo. El a bifat 31 minute de joc, perioadă în care a contabilizat 24 puncte, cu 9/16 din acțiune și 5/9 de la linia de pedeapsă. Acesta a adăugat 4 recuperări, 3 pase decisive și 3 intercepții cu două posesii pierdute. Casale a fost faultat de șase ori și a terminat cu 21 la eficiență.

BC SCM Timișoara ajunge la 10-5, iar Dinamo București este în continuare fără victorie după 15 etape disputate.

Articole din aceeași categorie

1 comentarii On BC SCM Timișoara învinge Dinamo București. Tohătan la cea mai bună prestație stagională!

  • Tohatan are calitate, nu forțează în general aruncările și în ciuda vârstei este deasupra altor fundași cu 2- 3 ani mai mult.

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.