BC SCM Timișoara s-a impus în confruntarea cu BC Mureș

BC SCM Timișoara a învins BC Mureș, scor 112-72, într-un meci contând pentru etapa a 17-a din sezonul regulat al Ligii Naționale de baschet masculin – ediția 2017/18. Meciul s-a desfășurat vineri (02.02), la Sala Constantin Jude.

Jocul a fost controlat de echipa bănățeană. Aceasta s-a desprins la 26 puncte în prima secvență și a înscris 66 puncte până la jumătatea partidei. Mureșul a replicat cu doar 29 până la pauză. Repriza secundă nu a adus schimbarea, însă ecartul nu a mai crescut atât de mult.

Ambele echipe au marcat câte 12 coșuri de trei puncte, cu un procentaj superior pentru alb-violeți. Diferența s-a făcut în spațiul de trei secunde (43-25 la recuperări și 58-24 la puncte marcate). Remarcabil este faptul că lipsită de un conducător de joc cu experiență, formația din Tîrgu Mureș a pierdut posesia de doar 11 ori.

Adrian Diaz a reușit 18 puncte, 5 recuperări, Georgian Păun a adăugat 18 puncte, 8 recuperări, 3 pase decisive, iar Mladen Jeremic și Lucas Tohătan au avut câte 13 puncte. Alți doi jucători au depășit borna 10 la puncte marcate pentru Timișoara.

David Engi Rosenfeld a replicat cu 23 puncte, 4 recuperări, Bogdan Stăncuț a adăugat 19 puncte, 4 recuperări, Norbert Steff a încheiat cu 16 puncte, 6 pase decisive, 5 recuperări, iar Tudor Gîrbea a terminat cu 11 puncte, 6 recuperări și 4 pase decisive pentru BC Mureș.

Leii din Banat au evoluat în formulă completă, rotind toți jucătorii de pe foaia de arbitraj. Toți jucătorii Timișoarei au punctat. În schimb, BC Mureș a fost lipsită de suedezii Person și Pita, respectiv autohtonii Santa și Borșa. De altfel, titularii lui BC Mureș au jucat cel puțin 37 minute.

BC SCM Timișoara are 11-5 la general și se menține în TOP 5, având un meci mai puțin disputat. BC Mureș ajunge la 5-11 și se situează pe locul 10.

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.