Timișoara depășește Galațiul în ultimul meci al rundei a 28-a

BC SCM Timișoara a învins pentru prima dată în acest sezon competițional pe Phoenix Galați. Rezultatul final a fost de 88-75. Confruntarea celor două a tras cortina peste etapa a 28-a din sezonul regulat al Ligii Naționale – ediția 2015/16.

Formația bănățeană a controlat jocul, desprinzându-se la opt lungimi pe parcursul primei secvențe. Alb-violeții au înscris 50 de puncte în primele 20 minute de joc efectiv și au câștigat fiecare sfert: 27-19, 23-20, 21-20, 17-16.

Stefan Zivanovic a totalizat 18 puncte, Mladen Jeremic a adăugat 18 puncte, Dalibor Djapa a bifat 14 puncte, Veselin Veselinov a contribuit cu 12 puncte, 6 recuperări, iar Slobodan Dundjerski a izbutit 8 puncte, 12 pase decisive și 11 recuperări pentru învingători.

În replică, Yaroslav Lemyk a avut 16 puncte, Jay Threatt a adăugat 13 puncte, 6 pase decisive, iar Milos Bojovic a totalizat 11 puncte pentru Galați.

BC SCM Timișoara are 10-18 la general și se situează pe locul al 10-lea, apropiindu-se la un punct de locul 9. Alb-violeții sunt la trei puncte de locul al 8-lea cu patru etape rămase de disputat din sezonul regulat. Phoenix Galați are 13-15 și se situează pe locul al 7-lea.

În etapa următoare, Phoenix primește vizita Energiei Târgu-Jiu. În schimb, BC SCM Timișoata se deplasează la Mediaș.

1 comentarii On Timișoara depășește Galațiul în ultimul meci al rundei a 28-a

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.