SCM Timișoara a anunțat legitimarea lui Marko Stojadinovic

Marko Stojadinovic este noul jucător al lui SCM Timișoara. El are 29 ani, măsoară 2.04 metri și evoluează la poziția 4. Originar din Serbia, Marko se află la primul contact cu baschetul românesc.

Marko Stojadinovic ni se alătură pentru sezonul 2018/2019.BUN VENIT!#SCMT #baschet #viola

Publicată de Baschet SCM Timisoara pe Sâmbătă, 11 August 2018

Noul jucător al alb-violeților sosește de la Borac Cacak, echipă alătui de care a jucat în campionatul Serbiei și în Liga Adriatică 2. A avut medii de 9.6 puncte, 4.8 recuperări în 42 meciuri în Serbia, respectiv 9.9 puncte și 5.2 recuperări în 23 meciuri în ABA Liga 2.

Stojadinovic a evoluat în Serbia pe parcursul ultimilor șapte ani. El a jucat pentru FMP (2011/13), OKK (2013/14), Smederevo (2014/15), Tamis Pancevo (2015/16), KK Vrsac (2016/17), respectiv Borac Cacak (2017/18). Mrko a avut o scurtă experiență în Slovacia, alături de Levice (2015/16).

Reamintim că SCM Timișoara a anunțat legitimările următorilor jucători: Brandon Randolph, Sherwood Brown, Vladan Vukosavljevic, Dragos Diculescu, Alexandru Coconea, Bogdan Penciu, Robert Schipor. De asemenea, continuă colaborarea cu Octavian Popa Calotă și Milos Komatina din sezonul anterior. Așadar, Leii din Banat au la ora atuală cinci jucători străini sub contract.

Miodrag Perisic este noul antrenor principal al lui SCM Timișoara.

Totodată, clubul bănățean a anunțat că a decalat data reunirii. Aceasta va avea loc la 20 august.

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.