Tim Duncan va fi asistentul lui Gregg Popovich la San Antonio Spurs

Tim Duncan este noul antrenor asistent al lui San Antonio Spurs. La distanță de trei ani de la retragerea din activitatea de jucător, „The Big Fundamental” se întoarce la formația texană.

După 19 sezoane în calitate de jucător, perioadă suficientă pentru a devenit liderul lui Spurs la puncte, recuperări și capace, Duncan va prelua un alt rol. Acela de antrenor asistent. Cu alte cuvinte va relua colaborarea cu Gregg Popovich, cel pentru care a jucat pe tot parcursul carierei de jucător.

San Antonio Spurs au anunțat această mutare similar celei din urmă cu trei ani. Duncan nici măcar nu este subiectul principal al comunicatului. Pintenii l-au anunțat pe Will Hardy în aceeași funcție, acesta alăturându-se lui Spurs încă din anul 2010, pe o funcție administrativă. Acesta va prelua acum una în staff-ul tehnic.

Despre Duncan se menționează că a absolvit universitatea Wake Forest în anul 1997 și a petrecut 19 sezoane alături de San Antonio Spurs.

Comunicatul se încheie cu o declarație simpatică a lui Gregg Popovich cu referire la Duncan:

„Este o situație firească. După 19 ani în care eu i-am fost asistent lui Tim Duncan, acum el îmi întoarce acest serviciu.”

Citiți și

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.