Tiegbe Bamba este noul jucător al Timbei Timișoara

Tiegbe Bamba este noul jucător al Timbei Timișoara. Baschetbalistul ivorian-francez are 26 ani și a semnat primul său angajament în baschetul românesc.

Ănalt de 1.98 metri, Bamba evoluează la pozițiile 2-3. El a absolvit unitervitatea Portlnd State College, iar la nivel profesionist a evoluat pentru Chalon Reims (Franța) și Psychiko (Grecia).

Echipa noastră a parafat o înțelegere cu internaționalul ivorian Tiegbe Bamba, sportiv care are și cetățenie franceză….

Posted by BC Timba Timisoara on 8 August 2017

La ultimul angajament, în Grecia, Bamba a jucat trei meciuri pentru formația Psychiko din cel de-al 2-lea eșalon. A avut medii de 6.7 puncte și 1.7 recuperări pe meci.

Potrivit paginii oficiale de facebook Timba Timișoara, Bamba se află în lotul Coastei de Fildeș în pregătiri pentru AfroBasket 2017. Turneul final se va desfășura între 8-16 septembrie, în Senegal și Tunisia.

Aceste este al 5-lea străin legitimat de Timba în această vară. Ceilalți jucători transferați de bănățeni sunt Bogdan Popescu, Alon Sonnenfeld (naturalizat), Liviu Rotariu, Branko Jereminov, Cameron Naylor, John Florveus și Mladen Pavlovic.

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.