OKC Thunder ajunge spre 300 milioane dolari de plată pe salarii și taxe în sezonul 2018/19

Oklahoma City Thunder se transformă într-o echipă extrem de costisitoare din punct de vedere al salariilor. Prin ultima mutare, legitimarea fundașului Raymond Felton din postura de agent liber, gruparea amintită ajunge la suma de 300 milioane dolari de plată pe parcursul sezonului 2018/19 exclusiv prin prisma salariilor pentru jucători și a taxelor pe care clubul trebuie să le plătească în conformitate cu prevederile regulamentului în vigoare.

Russell Westbrook va încasa 35.3 milioane dolari în următorul sezon. El este secondat de către Paul George cu 30.5 milioane dolari, iar Carmelo Anthony va avea 27.9 milioane dolari din salariu. Steven Adams va primi 24.1 milioane dolari, iar Andre Roberson este al 5-lea jucător în ordinea salariului, cu 10 milioane dolari pentru sezonul competițional 2018/19. La polul opus se situează Terrance Ferguson, cu contract de debutant (2.1 milioane dolari), respectiv Nerlens Noel și Dakari Johnson, cu salarii minime, de 1.6 și 1.3 milioane dolari pentru amintitul sezon competițional.

Reamintim faptul că Anthony a optat să-și ducă contractul la bun sfârșit, iar sezonul 2018/19 este ultimul din contract. În schimb, George a ieșit din vechiul contract și a semnat unul nou pe termen lung.

În prezent, lotul de jucători al lui OKC Thunder cuprinde 12 jucători. Rămâne de văzut dacă vor urma anumite modificări în efectiv pentru a mai reduce din taxe, însă se anunță extrem de dificilă o schimbare majoră în acest moment.

Plafonul salarial pe echipă pentru sezonul 2018/19 este 101.869.000 dolari, însă OKC ajunge la 157.350.809 dolari cu cei 12 jucători aflați acum sub contract. Pentru diferența de 55.481.809 dolari Thunder se obligă să plătească taxe în valoare de 135.802.408 dolari. Cumulat, salarii și taxe, OKC Thunder se situează în jurul sumei de 293 milioane dolari la ora actuală. Doar pentru sezonul 2018/19.

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.