Thriller la TD Garden în deschiderea seriei dintre Boston și Milwaukee

Boston Celtics au câștigat Meciul 1 al seriei cu Milwaukee Bucks, contând pentru turul inaugural al playoff-ului NBA – ediția 2017/18. Confruntarea a necesitat o repriză de prelungiri, rezultatul final consemnat pe tabela de marcaj fiind de 113-107.

A fost un duel echilibrat, cu multiple schimbări de situație, incluzând o revenire de la un deficit major pentru Bucks. Aceștia conduceau la jumătatea timpului regulamentar cu 47-44. Celtics au revenit la conducere în cursul celui de-al 3-lea act.

Suspansul s-a păstrat până la finalul timpului regulamentar, atunci când Bucks au marcat de două ori de pe semicerc pentru a egala la 96 și 99. Între aceste reușite s-a intercalat și o triplă a gazdelor. Pe parcursul ultimelor 15 secunde din sfertul al 4-lea s-au consemnat trei coșuri de trei puncte extrem de importante. Scorul la capătul timpului regulamentar a fost de 99-99.

În primele aproape trei minute de prelungiri s-au consemnat trei schimbări la conducere. Finalul a aparținut lui Boston, echipă ce și-a apărat terenul propriu cu un parțial de 9-2 în ultimele două minute ale prelungirilor.

Al Horford (foto) a avut 24 puncte, 12 recuperări, 4 pase decisive, 3 capace și 2 intercepții, Terry Rozier a adăugat 23 puncte, 4 recuperări, 3 pase decisive, Marcus Morris a totalizat 21 puncte, 7 recuperări, iar Jaylen Brown a încheiat cu 20 puncte, 4 recuperări și 4 pase decisive pentru Celtics. Reamintim faptul că echipa antrenată de Brad Stevens nu poate miza pe serviciile lui Kyrie Irving și Marcus Smart. Cel din urmă ar putea juca în semifinalele conferințelor (turul 2 din playoff).

Foto by Brian Babineau/NBAE via Getty Images

Giannis Antetokounmpo a reușit 35 puncte, 13 recuperări, 7 pase decisive și 3 intercepții, Kris Middleton a adăugat 31 puncte, 8 recuperări, 6 pase decisive, iar Malcolm Brogdon (autorul triplei din ultima secundă a timpului regulamentar, prin are s-a intrat în prelungiri) a avut 16 puncte, 4 recuperări și 3 pase decisive pentru Bucks.

Scorul general este de 1-0. Meciul 2 se dispută tot la TD Garden. Se joacă pe sistemul cel mai bun din șapte partide.

Celelalte rezultate de duminică (15.04) în playoff-ul NBA:

Cleveland Cavaliers vs Indiana Pacers, scor 80-98 (0-1 la general)
Oklahoma City Thunder vs Utah Jazz, scor 116-108 (1-0)
Houston Rockets vs Minnesota Timberwolves, scor 104-101 (1-0)

Programul de luni (16.04):

Philadelphia 76ers vs Miami Heat (1-0 la general)
Golden State Warriors vs San Antonio Spurs (1-0)

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.