Thomas Heurtel va lipsi cinci luni

Thomas Heurtel va lipsi cinci luni. Fundașul francez al lui FC Barcelona a fost supus unei intervenții chirurgicale la începutul acestei săptămâni.

Heurtel s-a accidentat la genunchi în programul primei reprezentative a Franței. El a fost operat luni (12.08), la Lyon, urmând să înceapă programul de recuperare. Cel mai devreme, Heurtel este așteptat în teren în a 2-a jumătate a lunii ianuarie 2020.

Reamintim că pe parcursul ultimelor zile mai mulți jucători importanți s-au accidentat în programul propriei echipe naționale. Pe lângă Heurtel, este vorba despre Milos Teodosic (Serbia, Virtus Bologna), respectiv Alexey Shved (Rusia, Khimki Moscova).

Așadar, în pofida spectaculoasei campanii de transferuri din vară, FC Barcelona întâmpină probleme. Catalanii vor fi lipsiți de principala opțiune la poziția 1 în prima jumătate a sezonului 2019/20.

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.