Tom Thibodeau este noul antrenor al lui Minnesota Timberwolves

Similar fiecărui an, la scurt timp după încheierea sezonului regulat mai multe echipe din NBA care ratează calificarea în fazele eliminatorii concediază antrenori și demarează discuții pentru numirea altora. Primul anunț oficializat în primăvara acestui an vine din partea lui Minnesota Timberwolves.

Gruparea din Minneapolis a anunțat numirea lui Tom Thibodeau în funcțiile de antrenor principal și președinte. Scott Layden va fi manager general al echipei. De notat că acest tandem va încasa aproximativ 10 milioane de dolari pe sezon, cu Thibodeau având un contract pe cinci ani, a cărui valoare totală este cifrată la 40 milioane dolari.

Thibodeau a antrenat pe Chicago Bulls până la încheierea sezonului 2014/15. El a petrecut cinci sezoane în funcția de principal al echipei amintite, după ce a avut 21 de sezoane în calitate de asistent la diferite echipe din NBA. După despărțirea de tehnicianul ajuns la vârsta de 58 ani, Bulls au ratat accesul în playoff.

Minnesota nu a mai jucat playoff de 12 ani. Este echipa cu cea mai îndelungată perioadă fără prezență în fazele eliminatorii din întreg NBA-ul.

În altă ordine de idei, la ora actuală există discuții cu privire la următoarele posturi:

Houston Rockets – Jeff Van Gundy, Scott Brooks
New York Knicks – David Blatt, Kurt Rambis
Washington Wizards – Scott Brooks
Sacramento Kings – ?

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.