TF CN U16 masculin – Pe scurt despre ziua de deschidere

Miercuri (10.05), la Sighetu Marmației, a demarat turneul final al Campionatului Național U16 masculin – ediția 2016/17. Comptiția a demarat cu o victorie categorică pentru Târgoviște, ziua de deschidere încheindu-se cu un meci ce a necesitat două reprize de prelungiri.

Iată rezultatele consemnate în prima zi:

Grupa A
Steaua CSM EximBank vs ACS 4Sports Agronomia, scor 73-63
U-BT 1 Cluj-Napoca vs CSȘ 1 Sighetu Marmației, scor 104-97 (după prelungiri)

Grupa B
CSȘ Târgoviște vs Cuza Sport Brăila, scor 86-42
BC Slam București s U-BT 2 Cluj-Napoca, scor 82-75

Cea mai spectaculoasă confruntare a opus echipa gazdă și prima echipă a Clujului. Jocul a avut două reprize de prelungiri. Învingătorii au avut patru marcatori de bază, cel mai bun dintre ei fiind Tudor Lungu, autor a 34 puncte, cu 7 recuperări și 5 pase decisive. Replica a venit de la Ciprian Albu, autor a 47 punte, 12 recuperări și 5 pase decisive pentru 40 la eficiență. El a avut șase reușite de pe semicerc.

Ar mai fi de remarcat cele 21 recuperări izbutite de către Radu Rădulescu în victoria lui BC Slam asupra celei de-a 2-a echipe a lui U-BT. Echipa antrenată de Horia Pascu este alcătuită din sportivi născuți în anul 2002, cu un an mai tineri decât limita maximă de vârstă admisă. Din această formație s-a evidențiat Tudor Todea, autor a 26 puncte, 8 pase decisive, 5 recuperări și 3 intercepții.

Joi (11.05) se dispută jocurile rundei a 2-a din faza grupelor.

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.