Tenerife a învins la Barcelona!

Câștigătoarea Basketball Champions League a obținut un nou succes de răsunet. La distanță de mai puțin de două săptămâni de la triumful din competiția amintită, Iberostar Tenerife a câștigat pe terenul lui FC Barcelona, scor 73-65.

Partida a fost decisă în repriza secundă, după ce prima s-a încheiat cu scorul de 33-32 în favoarea catalanilor. Reprezentanta Insulelor Canare a trecut la conducere în sfertul al 3-lea și a gestionat situația pe parcursul ultimelor zece minute de joc efectiv.

Aaron Doornekamp a totalizat 20 puncte, 6 recuperări și 4 pase decisive, Georgios Bogris a adăugat 12 puncte, iar Davin White a terminat cu 12 puncte pentru Tenerife. În replică, Ante Tomic a totalizat 16 puncte, 8 recuperări, iar Victor Claver a terminat cu 11 puncte, 7 recuperări pentru Barcelona.

Jocul a făcut parte din programul penultimei etape în sezonul regulat. În urma acestui rezultat ambele echipe au 21-10 la general și împart locurilr 4-6, alături de Unicaja Malaga.

Într-un alt meci, Baskonia s-a impus la Bilbao, într-un duel basc. Rezultatul final a fost de 75-64. Prin prima acestui meci, MoraBanc Andorra și-a asigurat prezența în playoff-ul Ligii ACB.

Astfel, se cunosc toate cele opt formații calificate în fazele eliminatorii. Celelalte sunt Real Madrid, Valencia Basket, Baskonia Gasteiz, Unicaja Malaga, Iberostar Tenerife, FC Barcelona, respectiv Herbalife Gran Canaria. Înteresant este că între prima și a 7-a clasată este o diferență de doar trei victorii.

Foto: www.acb.com

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.