Team USA se impune în primul amical cu Australia

Team USA a disputat primul meci de verificare în Australia. Americanii au jucat o partidă amicală în compania Boomers, pe Marvel Stadium din Melbourne, în prezența a peste 50.000 spectatori. Rezultatul final a fost de 102-86.

Gregg Popovich a început partida cu Kemba Walker, Donovan Mitchell, Joe Harris, Jaylen Brown și Myles Turner. Așadar, Team USA a deschis jocul cu patru oameni de semicerc. A lipsit din nou Marcus Smart. În schimb, Derrick White a fost trimis în teren doar în ultimele minute ale partidei.

Partida a fost echilibrată pe parcursul primelor 22 minute de joc efectiv. Americanii conduceau cu 22-20 la prima pauză, respectiv cu 44-43 la jumătatea întâlnirii. Australienii au condus o dată în debutul secvenței a 2-a și o dată în debutul celei de-a 3-a, însă Team USA a revenit în control.

Un parțial de 13-0, consemnat între minutele 23-25, a desprins formația antrenată de Gregg Popovich. De aici și până la final americanii au rămas în control pe tabela de marcaj. De altfel, în sfertul 3 s-a consemnat scorul de 32-18. Celelalte trei acte au fost deosebit de echilibrate: 22-20 (Sf. 1), 22-23 (Sf. 2), 26-25 (Sf. 4).

Kemba Walker a totalizat 23 puncte, 6 recuperări, Myles Turner a adăugat 15 puncte, 14 recuperări, Donovan Mitchell a terminat cu 13 puncte, alți trei jucători având cel puțin zece puncte marcate pentru învingători. În replică, Patty Mills și Chris Goulding au avut câte 19 puncte, iar Matt Dellavedova și Jock Landale au terminat cu câte 10 puncte fiecare pentru Australia.

Statele Unite ale Americii și Australia se întâlnesc din nou, tot pe impresionantul Marvel Stadium din Melbourne, în cursul zilei de sâmbătă (24.08).

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.