Team USA pleacă în Australia cu 13 jucători

Team USA a plecat în Emisfera Sudică. Delegația condusă de Gregg Popovich cuprinde 13 jucători după de De’Aaron Fox a renunțat în ultimul moment la aventura cu echipa națională a Statelor Unite ale Americii.

Cei 13 jucători care se deplasează în Australia sunt Harrison Barnes (Sacramento Kings); Jaylen Brown (Boston Celtics); Joe Harris (Brooklyn Nets); Kyle Kuzma (Los Angeles Lakers); Brook Lopez (Milwaukee Bucks); Khris Middleton (Milwaukee Bucks); Donovan Mitchell (Utah Jazz); Mason Plumlee (Denver Nuggets), Marcus Smart (Boston Celtics); Jayson Tatum (Boston Celtics); Myles Turner (Indiana Pacers); Kemba Walker (Boston Celtics); Derrick White (San Antonio Spurs).

Staff-ul tehnic este format din Gregg Popovich (San Antonio Spurs), Steve Kerr (Golden State Warriors), Lloyd Pierce (Atlanta Hawks) și Jay Wright (Villanova University).

Americanii vor disputa două meciuri test în compania Australiei, pe 22 și 24 august, la Melbourne, pe Marvel Stadium. Apoi, Team USA se va duela cu Canada, pe 26 august, la Sydney, pe Qudos Bank Arena.

Reamintim că cel puțin 20 jucători americani foarte importanți au decis să renunțe Team USA în această vară și să se focuseze pe următorul sezon NBA.

Echipa antrenată de Gregg Popovich a disputat deja un meci de verificare, la Anaheim, California, în compania Spaniei. Americanii au învins cu scorul de 90-81, la capătul unui meci ce a evidențiat calitatea fizică și atletică a campionilor mondiali și olimpici în exercițiu, respectiv abilitatea acestora de a puncta din spatele semicercului.

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.