Taylor Jenkins este noul antrenor al lui Memphis Grizzlies

Taylor Jenkins este noul antrenor principal al lui Memphis Grizzlies. Acesta sosește de la Milwaukee Bucks, acolo unde a activat pe post de asistent.

Jenkins se află la primul angajament ca antrenor principal în NBA. El devine al 3-lea discipol al lui Mike Budenholzer (actualmente principal la Milwaukee) care devine antrenor principal în cea mai puternică ligă de pe planetă. Primii doi sunt Quin Snyder (Utah) și Kenny Atkinson (Brooklyn). De altfel, Jenkins i-a fost asistent lui Budenholzer la Atlanta, între 2013 și 2018, respectiv la Milwaukee în 2018/19.

Activitatea de antrenor a lui Taylor Jenkins a demarat alături de Austin Spurs, în G-League.

Memphis numește noul antrenor înaintea NBA Draft 2019. Aici, Grizzlies vor alege cu opțiunea a 2-a și este de așteptat să-l recruteze pe Ja Morant, dacă Zion Williamson va fi ales cu prima opțiune, de New Orleans Pelicans.

Jenkins este de așteptat să construiască sistemul de joc al lui Memphis în jurul lui Mike Conley Jr, liderul și starul echipei, respectiv în jurul lui Jaren Jackson Jr, una dintre cele mai promițătoare tinere extreme din ligă.

Jenkins devine al 14-lea antrenor principal din istoria lui Grizzlies. Această franciză a debutat în 1995, în Vancouver, mutându-se la Sud de graniță în 2001. De notat că Jenkins îi urmează în funcție lui JB Bickerstaff, care a petrecut ultimele aproape două sezoane la cârma echipei. Memphis a ratat calificarea în playoff pentru a 2-a oară consecutiv.

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.