ACS Târgu Jiu a anunțat primii patru jucători pentru sezonul 2018/19

ACS Târgu Jiu, formație înființată în urmă cu un an, entitate diferită de Energia Târgu Jiu, dar al cărei scop este să continue tradiția jocului de baschet în orașul lui Brâncuși, a anunțat primele legitimări pentru sezonul competițional 2018/19. Este vorba despre continuarea colaborării cu patru jucători.

Pentru sezonul 2018/2019 clubul nostru va continua colaborarea cu următorii jucători : Adrian Rosu, Razvan Bratoloveanu, Danciu Alex și Balcescu Andrei Eduard! Le dorim mult succes în noul campionat!

Publicată de Asociatia Club Sportiv Targu Jiu pe Miercuri, 15 August 2018

Adrian Roșu și Răzvan Bratoloveanu au evoluat în trecut și pentru Energia Târgu Jiu. Ei au fost piese de bază ale echipei antrenate de Laurențiu Răuț și Claudiu Alionescu în sezonul 2017/18, la nivelul Ligii 1 masculin.

În plus, gorjenii continuă colaborarea cu Alex Danciu și Andrei Eduard Bălcescu.

ACS Târgu Jiu face parte din grupa valorică C, alături de Rapid Bucuresti, ACS Targu Jiu, CN Aurel Vlaicu Bucuresti, CSM VSK Csikszereda Miercurea Ciuc, Phoenix Galati, Universitatea Cluj-Napoca, Agronomia Bucuresti, CSM Sighetu Marmatiei, CSM Focsani, CSM Tîrgu Mures. Aici se va juca în sistem fiecare cu fiecare în dublă manșă, rezultând 18 etape.

Prima clasată în grupa valorică C avansează în faza a 2-a a sezonului regulat în grupa Galbenă, unde se va duela cu ocupantele ultimelor două locuri în grupa valorică A (locurile 7-8), respectiv primele trei clasate în grupa valorică B. Rezultă șase echipe care se vor duela pe parcursul a zece etape, în urma cărora se vor stabili numele celor două echipe care avansează în playoff-ul LNBM.

În schimb, locurile 2-6 din grupa valorică C formează, împreună cu ultima clasată în grupa valorică B, o nouă grupă de șase echipe în care se vor disputa zece etape, în cadrul grupei Albastre. În fine, ultimele patru clasate (locurile 7-10) în grupa valorică C vor juca în faza a 2-a la nivelul grupei Verzi.

1 comentarii On ACS Târgu Jiu a anunțat primii patru jucători pentru sezonul 2018/19

  • Alionescu Claudiu

    Echipa va fi condusa si in acest sezon ca si sezonul trecut de tandemul Raut Laurentiu si Alionescu Claudiu

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.