Szolnok devine campioană în Ungaria cu un coș în ultima secundă

Szolnok Olaj KK este noua campioană a Ungariei. Formația amintită a depășit pe Falco Szombathely, scor 83-81, în Meciul 4 al finalei. Scorul general a fost de 3-1.

Kendrick Perry a marcat un coș de trei puncte pe sirenă pentru a consfinți victoria și a aduce cel de-al 8-lea titlu național din istorie pentru Szolnok. Acesta a recepționat mingea din repunerea efectuată de cei de la Szolnok cu 1.8 secunde înainte de final, la scorul de 81-80 în favoarea lui Falco. Perry a aruncat la coș, iar mingea a intrat chiar pe sirena ce a anunțat epuizarea timpului de joc. Reușita poate fi vizualizată AICI.

Perry a totalizat 20 puncte, Strahinja Milosevic a adăugat 14 puncte, iar Luksa Andric a terminat cu 12 puncte pentru învingători. În replică, Darrin Govens, care a jucat incomplet refăcut, a totalizat 26 puncte, iar Milos Borisov a adăugat 25 puncte pentru formația antrenată de către Srecko Sekulovic.

Este cel de-al 4-lea titlu în ultimii cinci ani și al 6-lea în ultimele opt ediții de campionat desfășurate în Ungaria pentru Szolnok. De notat că această formație este antrenată de către Dragan Aleksic, fostul director tehnic al SCM U Craiova. La această echipă evoluează și Laszlo Polyak, fost jucător la BC Mureș.

În schimb, Falco Szombathely pierde finala campionatului în Ungaria pentru a 2-a oară consecutiv. Ambele finale au fost disputate sub comanda lui Srecko Sekulovic, cel care a ghidat echipa din Szombathely spre titlul de campioană în deceniul trecut și pe BC Mureș spre locul 2 în LNBM – ediția 2012/13.

Foto: www.bb1.hu

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.