Svetislav Pesic: „Întotdeauna când echipa nu a jucat bine am fost întrebat dacă mă întorc la Barcelona”

Svetislav Pesic, antrenorul lui FC Barcelona, a vorbit despre revenirea al cârma catalanilor, circumstanțe și următorul obiectiv al echipei.

Antrenorul care a câștigat primul trofeu de Euroligă din istoria formației blaugrana a mărturisit că de-a lungul anilor a fost presat de oameni cu aceeași întrebare:

„Întotdeauna când echipa nu a jucat bine am fost întrebat dacă mă întorc la Barcelona. Când acest lucru chiar s-a întâmplat mă aflam în Austria, la schi, într-o vacanță. Am luat primul zbor către Barcelona.

Am găsit o echipă cu potențial uriaș. Lucru pe care deja l-a arătat. Poate presta un baschet modern, cu apărare bună. Un antrenor poate îmbunătăți o echipă dacă are la dispoziție jucători dispuși să facă pasul în față și să-și asume responsabilitatea. Jucătorii erau pregătiți pentru o schimbare la momentul venirii mele. Au făcut tot ce a depins de ei.

Am câștigat cele trei meciuri din Copa del Rey și este un bun prilej pentru mine să le mulțumesc oamenilor din club care au avut încredere în mine ca antrenor și ca om.”

Referitor la situația echipei în Euroligă și Liga ACB, Pesic a declarat:

„Sunt fericit cu rezultatul obținut. Sunt mulțumit de lotul de jucători. Clubul are încredere în mine, iar acest lucru mă motivează. Următorul nostru obiectiv este campionatul, deoarece în Euroligă lucrurile sunt clare în ceea ce ne privește. Vom încerca să câștigăm Liga ACB.”

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.