Svetislav Pesic îl trimite pe Kevin Seraphin la vestiare

Svetislav Pesic, antrenorul lui FC Barcelona, a decis să-l trimită pe vestiare pe pivotul francez Kevin Seraphin în timpul meciului din Liga ACB, cu MoraBanc Andorra. Partida a avut loc duminică (12.05), fiind câștigată de formația blaugrana cu scorul de 82-79.

Seraphin a jucat două minute și 14 secunde, perioadă în care a totalizat 4 puncte și o recuperare. El a fost schimbat de Pesic, manifestându-și nemulțumirea pentru acest lucru. Reacția antrenorului sârb a fost de a-l trimite la vestiare pe jucător, așa cum se poate observa din imaginile alăturare.

La conferința de presă ce a urmat meciului, Pesic a comentat incidentul în felul următor:

„De când a venit la echipă, toată lumea se străduiește să-i facă pe plac și să-l ajute din toate punctele de vedere. Eu, staff-ul tehnic, Nacho (n.r. Rodriguez, managerul echipei)…toată lumea. Dar el este nefericit. Păi dacă e nefericit, atunci îmi pare rău. De această dată s-a pedepsit el însuși.”

Seraphin are 29 ani, măsoară 2.08 metri și este pivot. El este originar din Franța și a fost ales cu opțiunea a 17-a în NBA Draft 2010. Kevin are șapte sezoane în NBA, unde a bifat 423 prezențe și are medii pe carieră de 5.9 puncte și 3.5 recuperări în 15.2 minute pe partidă. În vara anului 2017 s-a alăturat Barcelonei, acolo unde joacă pentru al 2-lea sezon consecutiv.

FC Barcelona are un bilanț general de 25-7 la general și se situează pe locul al 3-lea în ierarhia la zi a Ligii ACB, fiind la egalitate cu a 2-a clasată, KirolBet Baskonia. Prima poziție aparține lui Real Madrid, formație ce are un bilanț general de 26-6. Mai sunt două etape de disputat din sezonul regulat.

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.