Surpriză în deschiderea playoff-ului din Italia

Playoff-ul Lega Basket Serie A a demarat cu o surpriză. Câștigătoarea sezonului regulat și campioana în exercițiu a Italiei, AX Olimpia Milano, a fost învinsă pe teren propriu de Sidigas Avellino, scor 74-82.

partida a demarat favorabil elevilor lui Simone Pianigiani, aceștia câștigând primul sfert cu 20-13. Avellino a reacționat în sfertul al 2-lea cu un parțial de 26-13. În repriza secundă, oaspeții au înscris 43 puncte, iar amfitrionii au replicat cu 41.

5️⃣…4️⃣…3️⃣…2️⃣…1️⃣…🅻🅸🅵🆃🅾🅵🅵‼️ 🚀 🚀 🚀 #Scandone70#BornIn1948#LBAPlayoff

Publicată de S.S.Felice Scandone Avellino 1948 pe Sâmbătă, 18 mai 2019

Keifer Sykes a totalizat 21 puncte, 4 recuperări, iar Ike Udanoh a adăugat 18 puncte, 9 recuperări pentru Avellino. Cel din urmă a reușit o acțiune de mare spectacol în acest meci. De cealaltă parte, Vladimir Micov a totalizat 23 puncte, 4 recuperări pentru Milano.

Tot sâmbătă (18.05), în ziua de deschidere a playoff-ului, Dinamo Sassari a depășit pe Happy Casa Brindisi, scor 89-73. Jocul a fost decis în repriza secundă, când Sassari a marcat 47 puncte, cu 12 mai mult decât formația vizitatoare.

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.