Suporterii îl pot vota pe Alex Olah între cei mai buni jucători ai sezonului 2018/19 în Belgia

Alex Olah, component al echipei Kangoeroes Mechelen, formație angrenată în Euromillions League – campionatul profesionist al Belgiei, care a dat una dintre protagonistele F4-ului Basketball Champions League 2019, a fost nominalizat între cei mai buni jucători ofensivi și defensivi ai sezonului 2018/19.

Prin intermediul site-ului oficial al competiției, fanii sunt invitați să-și voteze favoriții pentru faza ofensivă și cea defensivă a sezonului actual. Pentru a vota, utilizatorii platformei trebuie să aibă cont și să fie înregistrați pe site. Totodată, ei sunt invitați să aleagă trei jucători de backcourt (pozițiila 1-2-3) și doi de frontcourt (pozițiile 4-5) atât pentru atac, cât și pentru apărare.

Pivotul originar din Timișoara, în vârstă de 25 ani, are medii stagionale de 12.3 puncte, 6.9 recuperări, 1.0 pase decisive, 0.8 intercepții și 0.7 capace în 26 minute pe meci. Alex are procentaje de 59% la aruncările de două puncte, 43% la trei puncte și 89% la linia de pedeapsă. El a bifat 34 apariții, fiind titularizat de fiecare dată în angrenajul lui Kangoeroes. Olah are un indice de 16.1 la eficiență și se situează pe locul 7 în ierarhia individuală a eficienței pe meci.

Click AICI pentru a accesa platforma euromillionabasketball.be

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.