Strahinja Jovanovic se alătură Stelei București

Strahinja Jovanovic este noul conducător de joc al Stelei București. În vârstă de 22 ani, înalt de 1.85 metri, baschetbalistul ex-iugoslav se află la primul angajament în România. Anunțul a fost făcut pe site-ul eurobasket.com.

El sosește de la Lovcen Cetinje, din primul eșalon al Muntenegrului. Aici a avut medii statistice de 8.8 puncte, 3.5 pase decisive și 1.8 recuperări pe partidă. Alături de această grupare a fost semifinalist al campionatului muntenegrean.

Sezonul 2018/19 a început pentru Strahinja alături de KK Vrsac, în Serbia. Aici a avut 23 apariții cu medii de 16.7 puncte, 5.8 pase decisive, 4.2 recuperări și 1.4 intercepții pe meci.

Jovanovic a avut 21 apariții în Liga Adriatică 2 pe parcursul sezonului 2018/19, pentru Vrsac. El a bifat 15.5 puncte, 5.8 pase decisive, 3.2 recuperări și 1.1 intercepții în aproape 31 minute pe partidă pentru 21 la eficiență.

De-a lungul carierei, Strahinja a jucat pentru Mega Leks (2011/13), OKK Belgrad (2013/17), Radnicki Kragujevac (2017/18). Așadar, a debutat la nivel de seniori când avea doar 15 ani. De notat că Jovanovic a evoluat în Euroliga juniorilor între 2011 și 2013 pentru Mega Leks.

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.