Steve Kerr confirmă problemele de sănătate. Va lipsi și la Meciul 4 al seriei dintre Golden State și Portland!

Steve Kerr, antrenorul principal al lui Golden State Warriors, va absenta și la Meciul 4 al seriei cu Portland TrailBlazers, din primul tur al playoff-ului NBA. Tehnicianul californienilor a confirmat că se confruntă cu probleme de sănătate.

Locul lui Kerr va fi luat de către Mike Brown. Fostul principal al lui Cleveland Cavaliers și LA Lakers a ghidat gruparea din Oakland și în Meciul 3 al seriei cu Portland.

Kerr a vorbit despre situația sa actuală:

„Este o situație cu care m-am confruntat pe tot parcursul acestui sezon. Am avut urcușuri și coborâșuri. În ultima perioadă însă am simțit dureri foarte mari, mi-a fost imposibil să mă concentrez la antrenamentele echipei și am decis să nu particip la Meciul 3. De asemenea, am luat decizia de a nu fi alături de echipă nici la Meciul 4.

Voi re-evalua situația mea după meciul de luni (Meciul 4). Sunt hotărât să revin pe bancă doar dacă pot să rămân alături de echipă până la finalul aventurii din acest sezon. Dacă voi simți că nu sunt în stare să conduc echipa, atunci cel mai bine este să-l las pe Mike Brown să o conducă până la capăt. Consider că nu este benefic echipei să tot schimbăm omul care conduce echipa în timpul meciurilor și la antrenamente. Așadar, voi lua o decizie finală cu privire la prezența sau absența mea din programul echipei în cursul următoarelor zile, în funcție de cum mă voi simți, ori în funcție de rezultatele analizelor medicale.”

Antrenorul lui Golden State a transmis și un sfat persoanelor cu probleme la spate:

„Nu voi intra în detalii cu privire la situația mea medicală. Pot să spun că este un sentiment permanent de disconfort, de durere insuportabilă. Nu e deloc distractiv. Îi sfătuiesc pe toți cei care prezintă probleme la spate să aleagă intervenția chirurgicală ca ultimă variantă. Mergeți la recuperare și insistați cu gimnastică medicală și tot ce se poate face. Nu lăsați pe nimeni să intervină chirurgical asupra spatelui, decât dacă altă varianță nu e posibilă. Mai ales dacă aveți un loc de muncă care necesită călătorii multiple și stat foarte mult în avion și autocar.”

Steve Kerr a fost supus unei intervenții chirurgicale la spate. Aceasta a necesitat o perioadă îndelungată de recuperare, astfel încât el a ratat prima jumătate a sezonului regulat în stagiunea 2015/16. Fostul jucător al lui Chicago Bulls și San Antonio Spurs a revenit pentru a 2-a jumătate a ediției precedente de campionat și a fost prezent la toate jocurile lui Golden State Warriors în actualul sezon competițional, până la Meciul 3 al seriei cu Portland.

Warriors conduc cu scorul general de 3-0 în seria cu TrailBlazers. Meciul 4 se dispută la Moda Center din Portland, în cursul nopții de luni spre marți.

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.