Steve Kerr a ajuns la 250 victorii ca antrenor în NBA

Steve Kerr este cel mai rapid om care ajunge la 250 victorii în calitate de antrenor la nivelul sportului profesionist din Statele Unite ale Americii. El a atins acest prag la victoria campioanei NBA în exercițiu, Golden State Warriors, scor 122-105, asupra lui San Antonio Spurs.

Texanii au trecut în avantaj, scor 37-27, scor înregistrat la prima pauză. Lucrurile s-au schimbat, Warriors replicând în sfertuil al 2-lea cu 31-18, respectiv în sfertul al 3-lea cu 33-20. Finalul partidei a fost controlat de Golden State.

Foto: Kyle Terada-USA TODAY Sports

Klay Thompson a totalizat 25 puncte, Stephen Curry a adăugat 17 puncte, 8 pase eisive, iar Draymond Green a terminat cu 17 puncte, 11 pase decisive, 8 recuperări pentru învingători. LaMarcus Aldridge și Kyle Anderson au avut câte 20 puncte pentru Spurs.

Kerr ajunge la 250 victorii în NBA din 302 meciuri. El ajunge la acest prag cu 44 meciuri mai devreme decât recordmanul precedent, Phil Jackson. Antrenorul lui Warriors au spus că acest record se datorează jucătorilor săi și faptului că a moștenit o echipă de excepție.

Warriors au 43-13 la general, iar Spurs sunt la 35-22.

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.