Stevan Milosevic a semnat în Polonia. Îl va înlocui pe Sean Denison!

Stevan Milosevic a semnat un contract cu formația poloneză de primă ligă Polski Cukier Torun. Pivotul în vârstă de 30 ani îl înlocuiește la această echipă pe canadianul Sean Denison, fost jucător la CSM-U Oradea.

În 27 meciuri alături de BCM U Pitești, Milosevic a avut medii statistice de 14.4 puncte, 10.4 recuperări, 1.3 pase decisive și 0.9 capace pentru 19.3 la eficiență în 27 minute pe partidă. După încheierea sezonului în România, Stevan a petrecut o scurtă perioadă în Iran.

De-a lungul carierei, Milosevic a jucat pentru Buducnost, Traiskirchen, Steaua Roșie, Partizan, Dijon, Trabzonspor, Mornar Bar, Sokhumi, Dinamo și Olimpi Tbilisi. Va fi prima experiență în Polonia pentru uriașul sârb ce cântărește aproape 130 kilograme.

Polski Cukier Torun se pregătește de cel de-al 2-lea sezon în prima ligă a Poloniei. Pe primul l-a încheiat pe locul al 9-lea, avându-i în componență, alături de Denison, pe Zarko Comagic și din etapa a 11-a pe William Franklin.

De notat că Denison a fost legitimat în Turcia, în cel de-al 2-lea eșalon. Noua echipă a lui Sean este Socar Petkim.

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.