Stephen Curry urcă pe locul 3 în lista jucătorilor cu cele mai multe triple în NBA

Stephen Curry a urcat pe locul al 3-lea în lista celor mai prolifici marcatori de pe semicerc în întreaga istorie a ligii profesioniste nord-americane de baschet masculin. În vârstă de 30 ani, fostul MVP al NBA a ajutat-o pe Golden State Warriors să se impună în duelul cu Chicago Bulls, scor 146-109.

El a marcat coșul cu numărul 2283 din spatele semicercului în sfertul al 3-lea, din serviciul lui Draymond Green. Steph a terminat meciul cu cinci reușite de pe semicerc și un total de 28 puncte marcate în 27 minute de joc.

La finalul amintitului meci, Stephen Curry are 2285 coșuri de trei puncte, cu trei mai multe decât Jason Terry și cinci mai multe decât Kyle Korver. Numărul 30 de la Warriors este devansat de Ray Allen, autor a 2973 triple și Reggie Miller, cu 2560.

Warriors au beneficiat de 30 puncte din partea lui Klay Thompson. Curry a adăugat 8 pase decisive și 5 recuperări la cele 28 puncte înscrise. Al 3-lea marcator al echipei în victoria cu Bulls a fost Kevin Durant, autor a 22 puncte, alături de 5 pase decisive și 4 recuperări. Trei jucători veniți de pe bancă au avut cel puțin zece puncte pentru învingători.

În replică, Zach LaVine a reușit 29 puncte, 4 recuperări, iar Bobby Portis a adăugat 16 puncte, 4 recuperări pentru oaspeți.

Golden State are 28-14 la general, iar Chicago este la 10-32.

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.