Stephen Curry a revenit cu 10 coșuri de trei puncte în 26 minute de joc!

Stephen Curry a revenit în angrenajul lui Golden State Warriors. El a strălucit la primul meci după o absență de aproape patru săptămâni, în victoria repurtată asupra celor de la Memphis Grizzlies, scor 141-128.

Titularizat la poziția 1, Steph a jucat doar 26 minute, perioadă suficientă pentru a marcat 38 puncte. Curry a avut 10/13 la aruncările de trei puncte, a adăugat 4 recuperări și 3 pase decisive și nu a pierdut posesia mingii. Warriors au avut un plus de 24 puncte pe tabela de marcaj în perioada petrecută de Stephen în teren.

Klay Thompson a adăugat 21 puncte, 5 pase decisive, Kevin Durant a contribuit cu 20 puncte, 9 pase decisive, 5 recuperări, iar Zaza Pachulia a încheiat cu 17 puncte (6/6 din acțiune, 5/5 de la linia de pedeapsă), 8 recuperări și 6 pase decisive, fără posesie pierdută pentru învingători. Marc Gasol a replicat cu 27 puncte, 6 recuprări pentru Memphis.

Foto by Layne Murdoch/NBAE via Getty Images)

În urma acestui rezultat, Golden State Warriors au 29-8 la general și se menține pe primul loc în ligă. În schimb, Memphis Grizzlies au 11-25 la general și se situează pe ultimul loc în Vest.

Video: NBA.com

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.