Stephane Lasme nu mai face parte din lotul lui Panathinaikos Atena

Panathinaikos Atena a reziliat contractul lui Stephene Lasme. Clubul elen a anunțat în cursul zilei de luni (28.01).

Înalt de 2.03 metri și în vârstă de 36 ani, originar din Gabon și cu cetățenie americană, Lasme se află la cel de-al 14-lea sezon din carieră. El a mai jucat pentru Panathinaikos între 2012 și 2014.

Lasme a avut medii statistice de 5.1 puncte și 2.8 recuperări în Euroligă, respectiv 6.9 puncte și 4.5 recuperări în campionatul Greciei.

De notat că Panathinaikos Atena l-a legitimat recent pe Adreian Payne la postul de pivot. Grecii l-au legitimat și pe Sean Kilpatrick. În schimb, formația antrenată de Rick Pitino nu mai poate conta pe Nikos Pappas și Keith Langford.

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.