Stefan Pot ajută FMP să obțină a 4-a victorie în Liga Adriatică 2018/19

Vă mai amintiți de Stefan Pot? Fostul jucător al CSU Asesoft Ploiești? El a ghidat pe FMP spre o victorie categorică în meciul cu Krka Novo Mesto, în etapa a 7-a din sezonul regulat al Ligii Adriatice – ediția 2018/19. Rezultatul final a fost de 93-65.

Pot a totalizat 30 puncte, având 4/6 la aruncările din interiorul semicercului, 3/3 la trei puncte și 13/15 la linia de pedeapsă. A adăugat 4 recuperări și o pasă decisivă, fiind faultat de 11 ori! El a încheiat meciul cu un indice de 39 la eficiență în 28 minute de joc.

După acest meci, Pot are medii statistice de 12.7 puncte, 4.7 recuperări, 1.6 intercepții, dar și 3.4 posesii pierdute pe partidă pentru 15 la eficiență în 28.3 minute pe meci. El are procentaje de 35% la două puncte, 38% la trei puncte, respectiv 77% la linia de pedeapsă.

Ajuns la vârsta de 24 ani, Pot parcurge al 2-lea sezon consecutiv alături de FMP. După câștigarea titlului de campion al României în 2015, la vârsta de 21 ani, Stefan s-a întors în Serbia, unde a jucat pentru Metalac, Mladost și Partizan Belgrad. El s-a alăturat lui FMP în vara anului 2017, fiind component al echipei care s-a calificat în finala campionatului Serbiei în sezonul 2017/18.

FMP are 4-3 la general și ocupă locurile 4-5, la egalitate cu Partizan în Liga Adriatică. În schimb, Krka are 2-5, ocupând locurile 8-12 după primele șapte runde.

Foto: www.aba-liga.com

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.