Steaua se impune în duelul cu Dinamo Știința

Steaua București a învins pentru a 2-a oară în acest sezon pe Dinamo Știința București. Meciul din ultima etapă a Grupei Valorice A în Liga Națională de baschet masculin – ediția 2018/19 s-a încheiat cu scorul de 77-70.

Jocul a avut parte de echilibru și a cuprins șapte schimbări la conducere, respectiv o situație de egalitate, însă formația militară a avut mai mult inițiativa, reușind chiar să se desprindă la 12 lungimi pe tabela de marcaj. Steaua conducea la jumătatea partidei cu scorul de 38-30.

Dinamo Știința a avut superioritate în spațiul de trei secunde. Elevii lui Tudor Costescu au marcat 50 din totalul de 70 puncte din această zonă. În plus, amfitrionii au avut 19-9 la recuperări ofensive. Totuși, Steaua a rezistat grație avantajului de pe semicerc, dar și a raportului de vizite la linia de pedeapsă (20/26 – 8/10).

Andrei Mandache a totalizat 16 puncte, 6 pase decisive, 4 intercepțiiSkylar Spencer a adăugat 14 puncte, 7 recuperări și 7 capaceZarko Djuric a terminat cu 14 puncte, 10 recuperări, iar Aleks Vlahovic și Radu Vîrnă au avut câte 10 puncte pentru învingători.

În replică, Modestas Kumpys a reușit 15 puncte, 6 recuperări, 3 pase decisive, Ousmane Barro a terminat cu 13 puncte, 10 recuperări (5 ofensive), iar Michael Deloach a avut 13 puncte, 8 pase decisive și 6 recuperări pentru Dinamo Știința București.

Odinioară derby-ul baschetului masculin românesc, duelul dintre Dinamo Știința și Steaua a fost lipsit de miza de altă dată. Indiferent ce s-ar fi întâmplat în axcest meci, ambele echipe vor continua în Grupa Galbenă, iar rezultatul confruntării directe nu are niciun impact asupra clasamentului.

Steaua București a obținut a 2-a victorie în ultimele 12 meciuri disputate în LNBM. Singurul adversar pe care militarii l-au învins în acest interval este concitadina. Echipa lui Sașa Ocokoljic a terminat Grupa valorică A cu 4-10 la general. În schimb, Dinamo Știinșa București a terminat cu 0-14 la general.

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.