Steaua Roșie se impune în deschiderea finalei din Serbia

Steaua Roșie Belgrad a câștigat Meciul 1 al finalei Superligii Serbiei la baschet masculin – ediția 2018/19. Partida cu Partizan Belgrad, desfășurată în prezența a peste 5.200 spectatori, la Aleksandar Nikolic Sports Hall, s-a încheiat cu scorul de 98-94.

Echipa antrenată de Milan Tomic a condus pe tot parcursul jocului, invluzând mai multe situații, în sferturile 2 și 3, când s-a desprins la 12 lungimi, pentru ca în debutul secvenței decisive să se consemneze un ecart de zece puncte. Partizan a reaționat cu un parțial de 13-2 prin intermediul căruia a preluat conducerea, scor 84-83, cu trei minute și jumătate rămase de disputat.

Gazdele au reacționat și s-au desprins la două posesii, scor 91-86, în penultimul minut, prin intermediul triplei semnate Dejan Davidovac. Ognjen Dobric a înscris un nou coș de trei puncte pentru Steaua Roșie, după care Davidovac a stabilit scorul final de la linia de pedeapsă.

Partizan a avut 60% la aruncările de trei puncte, cu 14 reușite de pe semicerc. În replică, Steaua Roșie a avut 15 triple, dar cu un procentaj de 38%. De notat că învingătorii au beneficiat de 42 aruncări libere. În schimb, Partizan a terminat partida cu 58% la linia de pedeapsă.

Dejan Davidovac a totalizat 20 puncte, 5 recuperări, Filip Covic a adăugat 18 puncte, 5 pase decisive, Ognjen Dobric a adăugat 16 puncte, iar Borisa Simanic a terminat cu 14 puncte pentru învingători. Alți doi jucători au avut peste zece puncte pentru Steaua Roșie. În replică, Alex Renfroe a reușit 20 puncte, 4 recuperări și 4 pase decisive, iar Novica Velickovic a adăugat 17 puncte, 3 intercepții pentru Partizan.

Scorul general a devenit 1-0. Se joacă pe sistemul cel mai bun din cinci meciuri, Meciul 2 fiind organizat de Partizan!

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.