Steaua Roșie a câștigat derby-ul cu Partizan

Steaua Roșie Belgrad s-a impus în confruntarea cu Partizan Belgrad, în cadrul etapei a 9-a din sezonul regulat al Ligii Adriatice – ediția 2018/19. Formația antrenată de Milan Tomic s-a impus din postură de oaspete la Aleksandar Nikolic Arena, în prezența a 6.500 suporteri (în majoritate ai lui Partizan). Rezultatul final a fost de 77-71.

Partizan a deschis jocul mai bine și a câștigat prima secvență cu 22-15. Steaua Roșie s-a apropiat în actul al 2-lea, scorul după 20 minute fiind de 41-38 în favoarea gazdelor. Lucrurile s-au schimbat în actul al 3-lea, pe fondul unui parțial de 20-10 pentru Zvezda. Vizitatorii s-au desprins la 15 lungimi, Partizan marcând ultimele nouă puncte ale întâlnirii.

Stratos Perperoglou (foto) a totalizat 25 puncte, 4 recuperări, 3 pase decisive și 2 intercepții, Joe Ragland a adăugat 19 puncte, 6 pase decisive și 2 intercepții, iar Mouhammad Faye a încheiat cu 11 puncte, 7 recuperări pentru învingători. În replică, Jock Landale a reușit 18 puncte, 5 recuperări, alți trei jucători având peste zece puncte pentru Partizan.

Steaua Roșie Belgrad are 9-0 la general după acest succes. În schimb, Partizan ajunge la 4-5. După un start pozitiv sub comanda lui Andrea Trinchieri, Partizan a ajuns la patru înfrângeri consecutive (două în EuroCup – cu Zenit St. Petersburg și Valencia Basket, iar două în Liga Adriatică – cealaltă cu Buducnost Podgorica).

Foto: www.aba-liga.com

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.