Steaua Roșie Belgrad și-a asigurat avantajul terenului propriu în playoff-ul Ligii Adriatice

Steaua Roșie Belgrad a câștigat sezonul regulat al Ligii Adriatice – ediția 2018/19. Campioana în exercițiu a Serbiei a spulberat pe Mornar Bar, în deplasare, în cadrul etapei a 19-a din sezonul regulat al competiției regionale ce asigură un loc în următoarea ediție a Euroligii masculine.

Sârbii au învins cu scorul de 90-57. Partida a fost controlată de Steaua Roșie, echipă ce a câștigat fiecare din primele trei sferturi la peste zece puncte fiecare.

Foto: www.aba-liga.com

Billy Baron a reușit 14 puncte, Ognjen Dobric a adăugat 13 puncte, iar Dusan Ristic a terminat cu 11 puncte pentru învingători. În replică, Strahinja Micovic a reușit 15 puncte, 6 recuperări pentru Mornar.

În prezent, Steaua Roșie Belgrad are 18-1 la general și este lider autoritar al clasamentului. Formația antrenată de Milan Tomic nu mai poate coboră de pe prima poziție în sezonul regulat cu trei etape rămase de disputat, în condițiile în care toate rivalele au pierdut cel puțin cinci partide.

Reamintim că primele patru clasate la încheierea sezonului regulat se califică pentru playoff. În semifinale se joacă pe sistemul cel mai bun din trei meciuri, pentru ca ultimul act să se dispute pe sistemul cel mai bun din cinci partide. Steaua Roșie va beneficia de avantajul terenului propriu pe tot parcursul fazelor eliminatorii.

Câștigătoarea Ligii Adriatice – ediția 2018/19 primește un wildcard de participare în următorul sezon la nivel de Euroligă.

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.