Steaua Roșie Belgrad are cea mai mare medie de asistență în Euroligă

Șase echipe au o medie de peste 10.000 spectatori pe partidă în actuala ediție a Euroligii. Site-ul eurohoops.net a prezentat o ierarhie legată de acest aspect, iar Steaua Roșie Belgrad ocupă prima poziție.

Suporterii reprezentantei Serbiei susțin propria favorită în medie câte 15.500 pe meci. Sursa citată notează faptul că media ar fi chiar mai mare dacă Steaua Roșie ar fi disputat și meciul cu Alba Berlin la Kombank Arena și nu la Pionir. De altfel, pe lângă popularitatea extraordinară de care se bucură Steaua Roșie în capitala Serbiei, un avantaj major îl reprezintă faptul că această echipă joacă în cea mai mare sală din Euroligă. În calcul nu a fost luat meciul pe care belgrădenii l-au susținut fără spectatori ca urmare a incidentelor consemnate la meciul cu Galatasaray, desfășurat la Istanbul, unde s-a consemnat decesul unui suporter al sârbilor.

redstar

Locul al 2-lea în această ierarhie revine lui Fenerbahce Ulker Istanbul. Echipa lui Zeljko Obradovic are o medie de 12.200 spectatori. Interesant este faptul că în meciurile din TOP 16 absolut toate jocurile desfășurate la noua Ulker Arena s-au disputat cu casa închisă.

Podiumul este completat de campioana în exercițiu a Europei. Maccabi Tel-Aviv are o medie de 11.100 spectatori pe meci în actuala ediție a Euroligii.

Lista celor șase care au peste 10.000 spectatori în medie pe meci în actuala ediție a Euroligii este completată de către Panathinaikos Atena (10.800, cu precizarea că elenii nu au jucat încă pe teren propriu cu Real Madrid și FC Barcelona), Real Madrid (10.400), respectiv Zalgiris Kaunas (10.200).

Related Post

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Site Footer

Sliding Sidebar