Steaua Roșie Belgrad este la o singură victorie de revenirea în Euroligă

Steaua Roșie Belgrad a surclasat pe Buducnost Podgorica, scor 107-69, în Meciul 2 al finalei Ligii Adriatice – ediția 2018/19. Partida s-a desfășurat în capitala Serbiei, duminică (14.04).

Partida nu a avut istoric, fiind controlată de elevii lui Milan Tomic în permanență. Ofensiva Stelei Roșii a marcat 54 puncte în prima repriză și s-a desprins la 16 lungimi până la jumătatea partidei. Diferența a teecut de 20 puncte în secvența a 3-a. Ultimele zece minute nu au adus schimbare.

Învingătorii au terminat cu 25/30 pentru 83% la aruncările de două puncte! De altfel, Steaua Roșie a înscris și 12 coșuri de trei puncte și a încheiat meciul cu 67% la aruncările din acțiune. Ofensiva sârbilor a produs 20 pase decisive și s-au consemnat doar șapte posesii pierdute.

Stratos Perperoglou a totalizat 17 puncte, KC Rivers a adăugat 16 puncte, 5 pase decisive, 2 intercepții, iar Ognjen Dobric a încheiat cu 12 puncte pentru Steaua Roșie. De celaltă parte, Nemanja Gordic a reușit 11 puncte, 6 pase decisive pentru Buducnost.

Meciul 1 a fost câștigat de Steaua Roșie cu 91-72.

Scorul general a devenit 2-0. Seria se mută la Podgorica, cel puțin pentru un meci. Se joacă pe sistemul cel mai bun din cinci partide.

Câștigătoarea Ligii Adriatice obține dreptul de participare în următoarea ediție a Euroligii masculine.

Foto: www.aba-liga.com

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.