Steaua CSM EximBank a legitimat un jucător din Liga ACB

Steaua CSM EximBank București a oficializat legitimarea slovenului Luka Lapornik. Acesta sosește din primul eșalon baschetbalistic al Spaniei, acolo unde în sezonul 2016/17 a jucat pentru Joventut Badalona.

Înalt de 1.95 metri și în vârstă de 28 ani, Lapornik evoluează la pozițiile 2-3. El are o experiență de zece sezoane la nivel de seniori. Primii nouă s-a petrecut, în mod egal, la următoarele echipe: Šentjur, Zlatorog Laško și Krka Novo Mesto.

Foto: abaliga.com

În sezonul 2016/17, alături de Badalona, Lapornik a bifat 28 prezențe cu medii statistice de 3.3 puncte, 1.2 recuperări și 0.6 recuperări pe meci în aproximativ 11 minute pe partidă. El a avutprocentajede 45% la două punte, 19% la trei puncte și 67% la linia de pedeapsă.

Lapornik devine cel de-al 2-lea jucător străin din lotul bucureștenilor. Până la această oră, echipa antrenată de Jukka Toijala a anunțat prelungirea contractelor pentru Marius Runkauskas, Vlad Negoițescu, Iuri Fraseniuc și Cătălin Baciu.

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.