Steaua CSM EximBank București învinge în restanța cu CSU Atlassib Sibiu

Steaua CSM EximBank București a învins pe CSU Atlassib Sibiu, scor 86-77, într-un meci restant, contând pentru etapa a 13-a din sezonul regulat al Ligii Naționale de baschet masculin – ediția 2015/16. Meciul a fost transmis în direct la DigiSport 3.

Ardelenii au început mai bine jocul și s-au instalat la conducere. Sibiul a găsit soluții de a puncta din apropierea instalației în principal prin Hardy, pentru ca Lalovic să găsească ținta de la mare distanță. Sfertul inaugural s-a încheiat cu scorul de 22-20 în favoarea oaspeților.

Pe parcursul următoarelor 15 minute de joc efectiv s-au consemnat multiple schimbări la conducere. Steaua a intrat în joc prin reușitele lui Malesevic, secondat de Paul, Galdikas, Amis și Nicoară. De cealaltă parte, Harrison a ieșit la rampă pe finalizare, în vreme ce Calotă și Mijajlovic au fost responsabili cu creație. La jumătatea meciului scorul era de 41-38 în favoarea Stelei, pentru ca la intrarea în secvența decisivă să fie de 59-54.

Sfertul 4 demarează cu un parțial de 9-0 pe parcursul primelor trei minute, diferența urcând la 14 lungimi. Oaspeții au cerut timp de odihnă, iar după reluare s-a consemnat un ușor reviriment al acestora. Sibiul a redus din deficit, însă Malesevic a continuat să puncteze pentru militari. Hardy a ieșit la rampă cu mai multe execuții acrobatice, iar Mijajlovic înscrie de pe semicerc pentru a aduce Sibiul la o singură posesie pe tabela de marcaj cu două minute și jumătate înainte de final.

Nikola Malesevic a totalizat 22 puncte, Bill Amis a adăugat 13 punte, 13 recuperări, Mihai Paul a terminat cu 13 puncte, 6 pase decisive, iar Titus Nicoară a avut 10 puncte, 7 recuperări pentru învingători. În replică, Kevin Hardy a reușit 21 puncte, 5 recuperări, 4 pase decisive, Michael Harrison a adăugat 16 punte, iar Boris Lalovic a izbutit 15 puncte, 5 recuperări pentru CSU Sibiu.

Untitled

Cu ocazia acestei confruntări s-a consemnat debutul absolut al lui Claudiu Fometescu în funcția de antrenor principal. El a preluat această sarcină, cel puțin pentru o perioadă de interimat, de la Hristu Șapera.

În urma acestui rezultat, Steaua CSM EximBank București ajunge la un bilanț general de 9-3. Bucureștenii se deplasează la Galați pentru meciul cu Phoenix, programat pentru 14 ianuarie.

CSU Atlassib Sibiu are 9-6 la general. Gruparea de pe Cibin susține următorul meci pe teren propriu, în compania lui BCM U Pitești. Acesta se va desfășura pe 16 ianuarie.

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.