Steaua București a pierdut la Prishtina

Z Mobile Prishtina a învins Steaua București, scor 74-69, în deschiderea etapei a 5-a din sezonul regulat al FIBA Europe Cup – ediția 2018/19. Singurul meci de marți (13.11), a avut loc în Kosovo, fiind transmis în direct pe canalul YouTube al FIBA.

Partida a demarat favorabil gazdelor, care s-au desprins la 25-17 în primele zece minute de joc. Steaua a reacționat, instalându-se la conducere. Scorul la jumătatea întâlnirii era de 36-34 în favoarea militarilor.

După pauză, Prishtina a reacționat și a izbutit un parțial de 23-12 cu care a revenit în control pe tabela de marcaj. Gazdele conduceau cu nouă puncte la intrarea în secvența decisivă. Finalul a fost controlat de amfitrioni, bucureștenii reușind să reducă din deficit în ultimele minute, fără a puse sub presiune formația kosovară.

Aleksandar Vlahovic a totalizat 24 puncte (6×3), 5 pase decisive, Andrei Mandache a adăugat 13 puncte, iar Zarko Djuric a terminat cu 12 puncte, 8 recuperări și 5 pase decisive pentru militari. În replică, Dardan Berisha a totalizat 16 puncte, 5 recuperări, 4 intercepții și 3 pase decisive, alți trei jucători ai Prishtinei având între 13 și 15 puncte marcate.

În urma acestui meci, Z Mobile Prishtina are 4-1 la general. În schimb, Steaua București are 0-5. Săptămâna viitoare, în ultima etapă, militarii primesc vizita lui Cherkasky Mavpy.

Foto: FIBA.basketball

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.